Sildenafil – pålidelig løsning til erektil dysfunktion

Når man taler om mænds sundhed, kommer erektil dysfunktion (ED) altid på bane. Det er et af de største problemer blandt mænd, og det meste af tiden, ønsker de ikke at tale om det. De vælger at holde det for sig selv og finder på egen hånd en måde at løse deres problem på. Men erektil dysfunktion er ikke bare mandens problem. Hvis du har en partner, bør du kunne tale med hende om din tilstand. Det vigtigste er at søge en rådgivning fra sundhedseksperterne. Der findes nu forskellige lægemidler til brug til behandling af erektil dysfunktion.

En af de vigtigste ingredienser i lægemidler, der bruges til erektil dysfunktion, er Sildenafil. Det er en fosfodiesterase-5-hæmmer. Den er ansvarligt for at forhindre det enzym, der kaldes fosfodiesterase type-5, i at virke for hurtigt ved at øge niveauet af det andet signalstof kaldet cGMP. Og penis er en af de steder på kroppen, hvor de fosfodiesterase type-5 virker og viser sig at være i høje koncentrationer, især i corpus cavernosum – det erektile væv i penis. Med øget cGMP forekommer der vasodilatation, som vil gøre det lettere at starte, opnå og opretholde en rejsning. Penis vokser til sin fulde størrelse.

sildenafil

Som vi alle ved, virker lægemidler for ED kun i forbindelse med seksuel stimulering. Med mindre en mand bliver ophidset, vil han heller ikke få rejsning. Dette skyldes, at kroppen, når en mand er ophidset, vil have øget blodgennemstrømning til penis som en normal reaktion, og som resultat af dette, forekommer der erektion. Ved hjælp af Sildenafil, styres enzymet. Når enzymet først er reguleret, bidrager Sildenafil til opnå en erektion, når penis berøres. Rejsningen vil derefter holde sig, og den vil vare indtil den seksuelle aktivitet er overstået. Sildenafil virker ikke, hvis der ikke er nogen fysisk handling og stimulering af penis.

Sildenafil fås i tabletform og bør tages oralt efter behov. Tag det mindst 30 minutter før eventuel seksuel aktivitet. Men det bedste tidspunkt at tage det på er en time før samleje. Stoffet vil begynde at virke inden for 30 minutter, efter man tager det, og vil blive ved med at virke i 4 timer. Lægemidlet skal tages en gang om dagen. Ved behandlingens begyndelse vil lægen starte med en gennemsnitlig dosis, og vedkommende vil kun justere (enten øge eller mindske) dosissen, afhængigt af behandlingens virkning på personen. Doseringen afhænger af tilstanden, behandlings virkning, og andre lægemidler, man har taget. Et måltid med højt fedtindhold kan gøre tidsrammen længere, før lægemidlet tager effekt.

Sildenafil er meget populært og er standard behandlingen for erektil dysfunktion. Det behandler imidlertid ikke kun erektil dysfunktion, men også personer med symptomer på pulmonal arteriel hypertension (PAH) eller højt blodtryk i lungerne. Sildenafil virker også ved at afslappe blodkarrene i lungerne, så blodet kan flyde lettere. Så hvis du har begge dele, kan du konsultere med din læge for at få hjælp med at løse dine problemer.

Klik her for at købe Sildenafil billigt Købe Sildenafil